De Akkers Spijkenisse

De Akkers was lange tijd de grootste wijk in Spijkenisse. Deze buurt wordt vaak beschouwd als een stad op zich, vooral vanwege het uitgebreide voorzieningenaanbod. Met diverse basisscholen, een groot winkelaanbod, een eigen metrostation, een gezondheidscentrum, een sporthal en het prachtige Park Braband is alles binnen handbereik.

 

Breed woningaanbod

Naast het alle voorzieningen die De Akkers biedt, staat de wijk ook bekend om zijn ruime woningaanbod, voornamelijk bestaande uit eengezinswoningen en maisonnettes. Wat opvalt, is dat de meeste huizen hier betaalbaar zijn, waardoor vooral starters de wijk graag hun thuis noemen. Bijzonder is dat De Akkers weinig hoogbouw kent, met gestapelde bouw die zelden hoger is dan vier lagen.

 

Klip & van Wijk Makelaars in De Akkers

Op zoek naar een droomhuis in De Akkers? Klip & van Wijk Makelaars staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan duidelijke communicatie, zijn wij dé makelaar op Voorne-Putten die jij kunt vertrouwen.

 

Wil je meer weten over het leven in De Akkers en de beschikbare woningen? Neem vandaag nog contact op met Klip & van Wijk Makelaars Spijkenisse en laat ons helpen bij het vinden van jouw perfecte thuis in deze fijne wijk!

Meer informatie?