Klip & van Wijk Makelaars

Betrokken lokale makelaars

Sinds 1988 werken we bij Klip & van Wijk Makelaars met veel plezier vanuit de kantoren in Spijkenisse en Rockanje. Alle medewerkers wonen in het werkgebied en kennen er de lokale woningmarkt als geen ander. Wij weten wat er gaande is op de lokale huizenmarkt, maar ook in de steden en dorpen zelf. De lijntjes binnen en tussen de kantoren zijn bovendien kort; iedereen weet wat er speelt.

Makelaars by D&S

Samen met D&S Makelaars in Schiedam, Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel vormen Klip & van Wijk Makelaars in Spijkenisse en Rockanje de Makelaars by D&S. Onze 5 NVM-kantoren hebben daarmee een groot bereik in de regio Groot-Rijnmond en kunnen buigen over meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij. De Makelaars by D&S zijn lokale makelaars met kennis van de nationale vastgoedmarkt. De Makelaars by D&S maken op hun beurt onderdeel uit van de landelijke D&S Groep waaronder ook de disciplines VVE Beheer, Beleggingen in Onroerende Zaken, Vastgoedbeheer en Bouwbedrijf vallen. Kennis van de vastgoedmarkt en de nuchtere no-nonsense aanpak kenmerken al bijna 40 jaar het ondernemerschap van de D&S Groep waarvan het hoofdkantoor is is gevestigd in het historische Schiedam.

Vastgoedontwikkelingen

Bij Klip & van Wijk Makelaars kennen we vooral de huizenmarkt op Voorne-Putten, als geen ander. “Je ziet dat de mensen in Rockanje bijvoorbeeld generaties lang in het dorp blijven wonen. Hellevoetsluis daarentegen is wat stadser en heeft veel nieuwbouw. Tinte, Oostvoorne, Brielle; het zijn allemaal plaatsen met een eigen karakter,” vertelt makelaar Petra van der Waal-Kom die vanuit het kantoor in Rockanje werkt. Haar collega-makelaar Ike Kocken in Spijkenisse is het daar helemaal mee eens: ”We hebben bij Klip & van Wijk te maken met een zeer gevarieerde markt, want je kunt er wonen in de dynamiek van de wereldhavenstad Rotterdam, of juist de rust opzoeken in het landelijke Voorne-Putten. Ieder stad of dorp is weer heel anders, evenals het lokale woonaanbod. Van nieuwbouw woonwijken en rijksmonumenten, tot vrijstaande villa’s in de natuur.”

test

“Alle medewerkers wonen in het werkgebied en kennen er de lokale woningmarkt als geen ander.”

Meer informatie?