Huis verkopen

Wilt u uw huis verkopen?

Waardebepaling

Waardebepaling zonder verplichting bij het verkopen van uw huis

Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Om het proces te versoepelen zijn er een aantal tips die u kunnen helpen bij de verkoop van uw huis. Hierbij kunt u denken aan een fotoreportage van uw woning. Dit is namelijk het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Een professionele fotopresentatie is daarom gewenst en door middel van een professionele fotograaf kan uw woning uitstekend in beeld worden gebracht. Zorg er daarnaast voor dat uw woning er netjes uitziet en kleine mankementen verholpen zijn. Hierdoor ziet uw huis er compleet verkoop-klaar uit en wordt uw woning positief onder de aandacht gebracht.

Partnership

Partnership

U wilt uw huis verkopen maar u heeft geen idee wat hier allemaal bij komt kijken? Klip & van Wijk helpt u hier graag bij! KVW makelaars biedt u assistentie bij de verschillende facetten die van belang zijn bij het verkopen van uw huis. Denk hierbij aan de waardebepaling zonder verplichting, Klip & van Wijk zal na een gedegen bezoek aan uw woning, u een gefundeerd advies uitbrengen over de vraagprijs. Daarnaast zal Klip & van Wijk zorg dragen voor professionele aanwezigheid tijdens de bezichtigingen. Na elke bezichtiging zullen we u hier uiteraard over informeren.

Woning onder de aandacht

Woning onder de aandacht

Bij KVW Makelaars staat uw woning centraal. Wij zullen er alles voor doen om uw woning zo goed mogelijk te laten presteren. Dit doen wij onder andere door onze samenwerking met een professionele fotograaf die uw woning uitstekend in beeld zal brengen. Verder plaatsen wij uw woning op Funda met een speciaal promo-pakket en wordt uw woning meegenomen in de diverse andere platforms. Ook tijdens en na de onderhandeling van de verkoop van uw woning staat Klip & van Wijk voor u klaar. Zodra de onderhandelingen van de verkoop van uw woning rond zijn zullen wij de koopakte opstellen en zullen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie van de woning en het controleren van de notariële stukken. Wanneer u gebruik maakt van de diensten van KVW Makelaars zullen wij van a tot z zorgen voor de verkoop van uw woning.

Onderhandeling verkoop

Onderhandeling verkoop

Klip & van Wijk zal u gedurende de onderhandeling van uw woning voorzien van het juiste advies.

Ondertekening koopakte

Ondertekening koopakte

Zodra de onderhandelingen mbt de verkoop van uw woning rond zijn zullen wij de koopakte opstellen.

Notariële afhandeling en inspectie

Notariële afhandeling en inspectie

Klip & van Wijk zal aanwezig zijn bij de eindinspectie van de woning en controleert de notariële stukken.

Wij staan voor u klaar

Ike Kocken

Ike Kocken

Makelaar

0181-612222

Meer informatie?