Makelaar Spijkenisse en Rockanje

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar haalt het maximale uit de onderhandeling voor u

Nog altijd zijn er veel woningzoekenden die zonder hulp op pad gaan. ‘Zo moeilijk kan het niet zijn en dan sparen we mooi die courtage uit’. Bij de onderhandelingen over de vraagprijs wordt het enthousiasme al wat minder. En is het wel het huis van je dromen? Ook als de eerste ‘verliefdheid’ voorbij is?

Een aankoopmakelaar haalt het maximale uit de onderhandeling voor u. Klip en van Wijk helpt u als aankoopmakelaar bij het kopen van een woning of ander onroerend goed. Klip en van Wijk is een erkende aankoopmakelaar. Als NVM makelaar weten wij precies waar u op moet letten. KVW Makelaars is te vinden als aankoopmakelaar in de omgeving Voorne-Putten, Hoogvliet, Rozenburg en Westvoorne.

Waarom een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de waarde van het huis dat u gaat aankopen. Een NVM aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet te veel voor uw huis betaald en zal u helpen met onderhandelen over de prijs. Belangrijk is dat de aankoopmakelaar goede kennis heeft van de omgeving waar het huis te koop staat. KVW Makelaars heeft een brede kennis in de omgeving van de volgende plaatsen: Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Hoogvliet, Brielle, Zuidland, Heenvliet, Simonshaven, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Rockanje, Tinte, Zwartewaal en Rozenburg.

Wanneer een aankoopmakelaar?

Wanneer u een huis wilt gaan kopen is het verstandig om op tijd een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij als aankoopmakelaar zorgen ervoor dat u het juiste beeld van een huis krijgt. Wij kunnen al mee bij het bezichtigen van een woning. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent (ook al ziet het huis er super uit voor u).

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen wanneer u een huis wilt gaan kopen.

  • Wij kijken of de vraagprijs reëel en passend is bij de huidige markt.
  • Wij halen voor u het maximale uit de onderhandeling.
  • Wij letten op zaken waar u niet aan denkt, zowel bouwkundig als juridisch. Bij twijfel kan een bouwkundig rapport uitkomst bieden.
  • Wij kijken de koopakte na en nemen deze met u door voor ondertekening.
  • Wij maken samen met u de laatste inspectieronde voor het tekenen bij de notaris.
  • Ook na het notarieel transport staan wij u bij als er problemen zijn.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten van een aankoopmakelaar worden ook wel courtage genoemd. Het tarief van een aankoopmakelaar wordt gebaseerd op het onderhandelingsresultaat.

Een goede aankoopmakelaar is zijn geld dubbel en dwars waard. Bij het kopen van een nieuwe woning zijn het namelijk vaak de nadelen die over het hoofd worden gezien. En juist die kunnen u duur komen te staan. Bijvoorbeeld omdat er verborgen gebreken zijn of achterstallig onderhoud. Of omdat de indeling en uitbreidingsmogelijkheden beperkt zijn en/of het toch meer (lees: duur) kluswerk betekent.

Een extra ‘waarschuwing’ is hier op zijn plaats: een makelaar van Klip & van Wijk kan u een woning dus ook op objectieve gronden afraden. Ook als u er helemaal weg van bent.

Meer informatie?