Gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een schatting van de marktwaarde van een woning. Deze schatting wordt gemaakt door een van onze makelaars en is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de locatie, de staat van de woning, de grootte en de huidige marktomstandigheden.
Een waardebepaling is een belangrijk instrument voor zowel verkopers als kopers. Verkopers kunnen de waardebepaling gebruiken om een realistische vraagprijs voor hun woning vast te stellen. Een te hoge vraagprijs kan ervoor zorgen, dat de woning langer te koop staat dan nodig is, terwijl een te lage vraagprijs ervoor kan zorgen dat de verkoper geld misloopt.
Bij een gratis waardebepaling zullen wij de woning grondig inspecteren en de belangrijkste kenmerken ervan in ogenschouw nemen, zoals de grootte, de staat van onderhoud en de ligging. Ook zullen wij informatie verzamelen over vergelijkbare woningen die recentelijk zijn verkocht in de buurt.
Op basis van deze informatie zullen wij een schatting maken van de marktwaarde van de woning.
Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport. Een taxatierapport is een uitgebreider document en wordt opgesteld door een gecertificeerde taxateur. Een waardebepaling kan echter wel nuttig zijn als indicatie van de waarde van een woning, zonder dat hier de kosten van een volledige taxatie aan verbonden zijn.

Vraag een waardebepaling aan
test

“Het team van Klip & van Wijk staat voor je klaar!”

Hoe werkt een waardebepaling?

#1
Aanvragen
Nadat de aanvraag bij ons is binnengekomen maken we een afspraak bij u thuis en komt een van onze makelaars langs om de woning te bekijken
#2
Onderzoek
Voorafgaand aan de afspraak zullen wij een onderzoek doen naar andere vergelijkbare woningen die tekoop staan of onlangs verkocht zijn
#3
Afspraak
De makelaar loopt een rondje door de woning en zal vervolgens tijdens een gesprek de waarde bepalen en toelichten hoe deze waarde tot stand komt

Klanten beoordelen ons met een 9,0 voor ons werk!

We kunnen nog zoveel ervaring, expertise en certificeringen hebben, maar uiteindelijk zijn het onze klanten, die beoordelen of zij tevreden zijn over onze diensten.

10,0
“Tijdens het 1e oriënterende gesprek meteen een goed gevoel bij Petra en de opdracht gegeven! Alle stappen werden steeds duidelijk gecommuniceerd door haar en/of Olga. De korte lijntjes heb ik als erg prettig ervaren. We zijn zeer goed begeleid tijdens dit verkoopproces, niks was teveel en er werd meegedacht. Hartelijk dank, ook namens moeder voor de goede zorgen en de extra’s die jullie hebben gedaan! Fam. Henrion Verpoorten”
10,0
“Een prima contact met een regelmatige terug koppeling. Deskundig objectief en meedenkend in de situatie. Vakbekwaamheid en vriendelijkheid waren voor ons de speerpunten in het contact en de afwisseling tot bij de notaris.”
9,3
“Ik heb in mijn huizenverkoop-carrière heel wat makelaars meegemaakt, van aardig tot minder goede klik. De ervaring met Klip & Van Wijck is er eentje om in te lijsten. Zeer betrokken, vriendelijk, professioneel, aandachtig en met kennis van de lokale markt. Daarnaast ook nog eens heel prettige mensen. Aanrader dus om met hen in zee te gaan als je een huis in Rockanje of omgeving wilt verkopen.”
10,0
“De makelaar luistert en informeert uitstekend, kan zich goed in een ander verplaatsen, straalt rust uit en heeft veel ervaring. Al met al een hele prettige samenwerking.”

Vraag uw gratis waardebepaling aan