Verkoop makelaar

Sinds 1988 zetten wij bij Klip & van Wijk Makelaars vol enthousiasme ons in vanuit onze kantoren in Spijkenisse en Rockanje. We kennen de woningmarkt in onze regio door en door, dankzij onze sterke lokale kennis. Als verkoopmakelaar weten we precies wat er speelt, met al onze medewerkers die zelf in de buurt wonen. Of het nu gaat om de stadse huizenmarkt of die in de nabijgelegen dorpen, we zijn er voor jou.

Waarom een verkoop makelaar inschakelen?

Een verkoop makelaar is een expert in het verkopen van huizen. Met hun kennis van de lokale markt en groot netwerk van potentiële kopers kunnen ze jouw huis goed onder de aandacht brengen en een goede verkoopprijs realiseren. Daarnaast regelen verkoop makelaars het hele verkoopproces, van het maken van een mooie presentatie van het huis tot het afhandelen van de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Met een verkoop makelaar kun je jezelf met vertrouwen richten op andere dingen, terwijl zij voor jou de verkoop van uw huis regelen.

Onderdeel van Makelaars by D&S

Als verkoop makelaars binnen Makelaars by D&S, samen met D&S Makelaars in Schiedam en Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Onze 5 NVM-kantoren zijn goed gepositioneerd in de regio Groot-Rijnmond. Met onze expertise als verkoop makelaar, gecombineerd met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, bieden wij een no-nonsense aanpak die de kern vormt van de dienstverlening van de D&S Groep.

Jouw droomwoning op Voorne-Putten

Bij Klip & van Wijk Makelaars hebben we ons gespecialiseerd in de huizenmarkt op Voorne-Putten, waar elk dorp en stad zijn eigen unieke karakter en woonaanbod heeft. Of je nu de bruisende dynamiek van Rotterdam zoekt of de serene rust van Voorne-Putten verkiest, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, variërend van moderne nieuwbouwwijken tot historische rijksmonumenten en vrijstaande villa's te midden van de natuur.

Klip & van Wijk als verkoop makelaar

Als je geïnteresseerd bent in ons aanbod of als je vragen hebt over aanbod in Spijkenisse, Rockanje of de nabije omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn beschikbaar om al je vragen over vastgoed te beantwoorden en om je te assisteren bij het vinden van jouw ideale woning of bij de verkoop van je huidige woning.

Meer informatie?