Regio makelaar

Bij Klip & van Wijk Makelaars staan we al sinds 1988 met veel toewijding voor je klaar, vanuit onze kantoren in Spijkenisse en Rockanje. Met een diepgaande kennis van de lokale huizenmarkt en een sterke betrokkenheid in de lokale markt, zijn wij dé regio makelaar op Voorne-Putten. Als regio makelaar zijn we goed ingevoerd in zowel de stadse als de landelijke huizenmarkt, en we zijn er om je te helpen bij elke stap.

Waarom kiezen voor een regio makelaar?

Het kopen of verkopen van een huis brengt veel zorgen met zich mee. Als regio makelaar begrijpen we dat maar al te goed. Met onze lokale expertise en uitgebreide netwerk van potentiële kopers kunnen we niet alleen jouw woning op de juiste manier presenteren en een optimale verkoopprijs realiseren, maar ook jou bijstaan bij het vinden van jouw ideale woning. We nemen het volledige verkoopproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken, of het nu gaat om het verkopen of kopen van een woning.

Onderdeel van Makelaars by D&S

Als regio makelaar binnen Makelaars by D&S, samen met D&S Makelaars in Schiedam en Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel, hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de regio Groot-Rijnmond. Met ons team van ervaren professionals zijn we goed in staat jou te helpen bij het realiseren van het verkopen van je woning of het vinden van jouw droomhuis.

Jouw droomwoning in de regio

Bij Klip & van Wijk Makelaars hebben we ons gespecialiseerd in het vinden van jouw ideale woning in de regio Voorne-Putten. Of je nu op zoek bent naar een levendige omgeving of de rust van het platteland, wij hebben een breed aanbod woningen om uit te kiezen. Met onze persoonlijke aanpak en deskundig advies zorgen we ervoor dat jij de juiste beslissingen kunt nemen bij het kopen of verkopen van jouw woning.

Klip & van Wijk als NVM makelaar

Als je meer wilt weten over ons aanbod of als je vragen hebt over de huizenmarkt in Spijkenisse, Rockanje of de nabije omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden of verkopen van jouw woning.

Meer informatie?