NVM makelaar

Al sinds 1988 zijn wij bij Klip & van Wijk Makelaars met enthousiasme werkzaam vanuit onze vestigingen in Spijkenisse en Rockanje. Onze diepgewortelde lokale expertise stelt ons in staat om de woningmarkt in ons werkgebied tot in detail te kennen. Met al onze medewerkers die zelf in de regio wonen, zijn we uitstekend op de hoogte van wat er speelt, of het nu gaat om de stedelijke huizenmarkt of die in de omliggende dorpen.

 

Onderdeel van Makelaars by D&S

Als onderdeel van Makelaars by D&S, samen met D&S Makelaars in Schiedam en Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij. Onze 5 NVM-kantoren hebben een breed bereik in de regio Groot-Rijnmond. Als lokale makelaars met kennis van de nationale vastgoedmarkt, bieden wij een no-nonsense aanpak die kenmerkend is voor de D&S Groep.

 

Expertise in vastgoedontwikkelingen

Bij Klip & van Wijk Makelaars zijn wij gespecialiseerd in de huizenmarkt op Voorne-Putten. Elk dorp en elke stad heeft zijn eigen karakter en woonaanbod. Of je nu de dynamiek van Rotterdam zoekt of de rust van Voorne-Putten, wij hebben het allemaal. Ons aanbod varieert van nieuwbouwwijken tot rijksmonumenten en vrijstaande villa's in de natuur.

 

De kracht van een NVM

Als trotse leden van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) voldoen wij aan de hoogste standaarden van deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze NVM-certificering staat garant voor onze expertise en professionele dienstverlening. Bij Klip & van Wijk Makelaars zetten we jouw belangen altijd op de eerste plaats en behandelen we jouw vastgoedtransacties met de grootste zorg.

 

Klip & van Wijk als NVM makelaar

Wil je meer weten over ons aanbod of heb je vragen over de huizenmarkt in Spijkenisse, Rockanje of de omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vastgoedvragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning of bij de verkoop van je huidige woning.

Meer informatie?