Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3
Kiekebelt t.h.v. nummer 3

Kiekebelt t.h.v. nummer 3

WARNSVELD

€ 15.000,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Klip + van Wijk Rockanje
T: 0181 - 401022
E: rockanje@kvwmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Omschrijving

Te koop: autoparkeerplaatsen nabij het Winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Een unieke belegging van acht aaneengesloten autoparkeerplaatsen in de verdiepte parkeergarage van het appartementencomplex De Keerweer aan de Ooyerdreef in Warnsveld. Dit betreft een kleinschalige privéparkeergarage enkel voor de bewoners van de bovengelegen koopappartementen. De ideale plek in Warnsveld voor het veilig en droog stallen van uw auto. Ook voor beleggers zijn deze parkeerplaatsen een interessante belegging.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Kiekebelt. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem.

De vraagprijs bedraagt €15.000 k.k. per parkeerplaats. De autoparkeerplaatsen worden opgeleverd vrij van huur en gebruik. De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt €27,39 per parkeerplaats. De levering zal plaatsvinden bij VAD Notarissen te Rotterdam.

Uniek is het feit dat deze acht autoparkeerplaatsen de enige parkeerplaatsen zijn die los verkocht mogen worden. De overige 39 autoparkeerplaatsen zitten vast aan de koopappartementen en mogen niet los worden verkocht of geruild. De aaneengesloten autoparkeerplaatsen zijn gunstig naast elkaar gelegen zonder pilaren of omliggende parkeerplaatsen.

Project
Het fraaie appartementencomplex De Keerweer is opgeleverd in 2008. Sindsdien is het complex goed onderhouden en is er een actieve VvE.

Omgeving
Het appartementencomplex is gelegen middenin Warnsveld en naast het fraaie Winkelcentrum Dreiumme met aantrekkelijke faciliteiten zoals: Albert Heijn, BB Optiek, BENU-apotheek, Bibliotheek Warnsveld, Blokker, BrainWash, Gall & Gall, Grillpoelier van Hunen, HEMA, Kruitvat, Shoeby, 't Warnshuus en vele andere faciliteiten.
De N348 is op 2 autominuten gelegen en de rijksweg A1 op slechts 15 autominuten. Bushalte Winkelcentrum Dreiumme met buslijnen 82, 83, 193, 651 en 880 ligt naast de parkeergarage.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 15.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Locatie

Downloads

Meer informatie?