Nissewaard

Gemeente Nissewaard is een dynamische gemeente ontstaan uit de samensmelting van Spijkenisse en Bernisse op 1 januari 2015. Gelegen in het hart van Zuid-Holland, biedt Nissewaard een diverse mix van woonmogelijkheden, groene omgevingen en een bruisend gemeenschapsleven. Met haar grenzen die zich uitstrekken tot Rotterdam, Albrandswaard, Oud-Beijerland en andere naburige gemeenten, is Nissewaard een centraal gelegen en goed verbonden gemeente.

 

De verscheidenheid van Nissewaard

Nissewaard omvat verschillende kernen, elk met een uniek karakter en eigen voorzieningen. Van het stedelijke Spijkenisse tot de schilderachtige dorpjes zoals Geervliet, Heenvliet en Zuidland, biedt Nissewaard een gevarieerd landschap om te verkennen en te genieten. Daarnaast biedt Nissewaard een tal van mogelijkheden voor recreatie, winkelen, uit eten gaan en entertainment voor alle leeftijden.

 

Een woning voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een appartement in het levendige stadscentrum, een eengezinswoning in een rustige buurt, of een vrijstaand huis te midden van groene weilanden, Nissewaard biedt genoeg woningen die aan jouw wens kunnen voldoen. Met een divers aanbod aan huizen en een goede bereikbaarheid, is Nissewaard een ideale plek om te wonen voor gezinnen, jonge professionals en senioren.

 

Klip & van Wijk Makelaars Nissewaard

Ben je benieuwd naar de beschikbare huizen in Nissewaard? Klip & van Wijk Makelaars staat klaar om je te helpen. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan duidelijke communicatie, zijn wij dé makelaar op Voorne-Putten die jij kunt vertrouwen.

Meer informatie?