Taxaties

Laat uw huis taxeren door een ervaren NVM Makelaar

‘Velen kennen de prijs, slechts enkelen de waarde’, aldus een oud gezegde. Hypotheeknemers, of geldverstrekkers, hebben deze echter nodig bij een hypotheekaanvraag om de waarde van het onderpand te kunnen bepalen. Hetzelfde geldt voor een NHG-garantie. Voor de zogenoemde gevalideerde taxatierapporten die u hiervoor nodig heeft, kunt u één van onze gecertificeerde taxateurs inschakelen.

Gevalideerd en ongevalideerd

De validatie (controle op geldigheid en juistheid) gebeurt door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Maar ook bij echtscheidingen (met name ten behoeve van het uitkopen van een ex-partner), het verdelen van nalatenschappen en bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking komt waardebepaling om de hoek kijken. Hierbij volstaat in de meeste gevallen een ongevalideerd rapport.

Snel en zeer concurrerend

Wij kunnen logischerwijs alleen als onafhankelijke taxateur optreden wanneer wij niet tegelijkertijd als aan- of verkoopmakelaar worden ingeschakeld. Onze taxateurs stellen de taxatierapporten snel en tegen een zeer concurrerend tarief op. Deze worden door alle geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd.   

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor u klaar

Frans den Broeder

Taxateur

Bel mij Mail mij

Ike Kocken

Taxateur

Bel mij Mail mij

Klip & Van Wijk. Uw NVM Makelaar op Voorne-Putten

Staat u op het punt om uw huis te verkopen of zoekt u iemand die een passend huis voor u vindt? Dan is het tijd om een ervaren NVM makelaar in te schakelen.

Neem contact op