Over ons

Ruim 30 jaar de actieve makelaar op Voorne Putten

Ruim 30 jaar werkt Klip & van Wijk makelaars met veel plezier in de regio Voorne-Putten. Alle  medewerkers wonen er ook. We kennen de locatie dus als geen ander. En die kennis zetten we graag voor u in.

Klip & van Wijk makelaars staat voor… deskundigheid, service en kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Dus kunt u deskundigheid, service en kwaliteit van ons verwachten. Dat is de basis. Een laagdrempelige, persoonlijke, integere benadering maakt ons tot wie we zijn.

U bent welkom bij onze kantoren in Spijkenisse en Rockanje

De deur bij Klip & van Wijk Makelaars staat daarom altijd open. Letterlijk en figuurlijk. Loop even bij ons binnen. Bellen mag natuurlijk ook. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort, waardoor u altijd snel antwoord heeft op uw vraag. Ook als uw contactpersoon er even niet is.

Aankoop, verkoop, taxatie en bedrijfsmakelaardij… wij doen het allemaal

Wij durven ons dé makelaar van Voorne-Putten te noemen op het gebied van aankoop, verkoop en taxatie. Bekijk het aanbod en ontdek meer over wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop of verkoop van uw huis. Heeft u interesse in een bedrijfspand of wilt u uw bedrijfspand verkopen? Ook dan staan wij u graag bij.

Frans den Broeder

Makelaar

0181-401022

Olga Otterspeer

Commercieel medewerker

0181-401022

Radna Klink

Commercieel medewerker

0181-401022

Ike Kocken

Makelaar

0181-612222

Helene Witte

Commercieel medewerker

0181-612222

Patricia Verweij

Commercieel medewerker

0181-612222

Klip & Van Wijk. Uw NVM Makelaar op Voorne-Putten

Staat u op het punt om uw huis te verkopen of zoekt u iemand die een passend huis voor u vindt? Dan is het tijd om een ervaren NVM makelaar in te schakelen.

Neem contact op