- Oostvoorne


De multifunctionele woningen Zilverschoon hebben niet alleen een markante uitstraling van buiten, maar ook een bijzondere indeling van binnen. De grote living bestaat uit drie geschakelde gedeeltes die samen een ‘Z’ vormen. De grote keuken aan de voorzijde van de woning is maar liefst 5,5 meter breed en biedt alle ruimte voor een volwaardige woonkeuken of een keuken met een fors kookeiland. De centrale entree aan de zijkant van de woning creëert een natuurlijke scheiding tussen de keuken en het loungegedeelte aan de achterzijde.

Door de uitbouw aan de achterzijde ontstaat niet alleen een aangenaam beschutte zithoek op het terras, maar ook twee open geschakelde gedeeltes. Ideaal om je woning helemaal naar eigen idee in te delen, met een loungehoek, leeshoek, werkhoek of speelhoek voor de kinderen. Met twee schuifpuien naar de achtertuin is elke indeling mogelijk.

Op de site kun je alles vinden over de multifunctionele woningen. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in of bel Thekla van der Weerd. www.hetrijkje.nl

Kenmerken

Status: Onder optie
: € 405.950,- tot € 449.950,-

Adres


3233
Oostvoorne


Woning

Woningsoort: bungalow
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij