- Oostvoorne


De twee-onder-een-kapwoningen Morgenster bieden letterlijk alle ruimte dankzij de drie volwaardige woonlagen: naast de riante living op de begane grond, bevinden zich drie ruime kamers op de eerste verdieping en een vierde op de zolderverdieping. Sfeervol onder de schuine kap! Daarbij zijn ook de afmetingen van de woning niet aan de bescheiden kant… De grote keuken aan de voorzijde van de woning is bijna 6 meter breed en biedt alle ruimte voor een volwaardige woonkeuken én een keukeninrichting met een fors kookeiland in het midden. Vrienden en familie kunnen allemaal blijven eten! Dankzij de erker aan de voorzijde kun je een extra lange eettafel kiezen.

Het loungegedeelte van de living aan de achterzijde van de woning is natuurlijk even breed en vooral heerlijk op de achtertuin gericht door de glazen schuifpui. Deze uitgesproken ruime gezinswoning heeft behalve een eigen oprit ook de beschikking over een flinke garage en een royale achtertuin.

Op de site kun je alles vinden over de twee-onder-een-kapwoningen. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in of bel Thekla van der Weerd. www.hetrijkje.nl

Kenmerken

: € 439.950,- tot € 444.950,-

Adres


3233
Oostvoorne


Woning

Woningsoort:

Ik sta voor u klaar

Taxateur

Bel mij Mail mij