Weverslaan 2 - ZUIDLAND


Scherp geprijsde woning! Vorig jaar is eenzelfde type woning verkocht voor 440.000,-

Fraai gelegen, ruime 2/1 kapwoning met oprit, garage en een zonnige tuin op het zuidwesten. De gunstig gelegen achtertuin is voorzien van een houten vlonder aan het water.

Begane grond: Binnenkomst in hal met meterkast en toilet; toegang tot de garage van circa 15 m2.
Deze split-level woning is aan de achterzijde voorzien van een hoog plafond (circa 3 meter) waardoor er in combinatie met de ramen een heerlijk ruimtelijk effect is ontstaan.
Aan de voorzijde bevindt zich de eetkeuken voorzien van keukenblok met inbouwapparatuur als oven, kookplaat en vaatwasser.
Verder is hier meer dan voldoende ruimte voor een eettafel. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop; bergkast met wasmachine en droger; toiletruimte met vrijhangend toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer over de gehele breedte; aan de achterzijde een 2e slaapkamer met toegang tot het dakterras op het zuidwesten.

2e verdieping: Overloop; bergkast met combiketel; totaal nog 2 slaapkamers.

De achtertuin is gunstig gelegen t.o.v. de zon en is voorzien van een terras, beplanting en vlonderterras aan het water. Aan de voorzijde gelegen aan een rustige, doodlopende straat. Parkeren op eigen grond mogelijk.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 399.900,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 399.900,- k.k.

Adres

Weverslaan 2
3214 TV
ZUIDLAND


Woning

Woningsoort: herenhuis
Bouwjaar: 1998
Inhoud: 605m3
Woonoppervlakte: 154m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij