Gooischelaan 36 - ZUIDLAND


Direct aan de Bernisse gelegen vrijstaande villa met garage, oprit en carport. De woning is gelegen in het villawijkje van Zuidland waar alleen bestemmingsverkeer rijdt. De tuin rondom de woning zorgt ervoor dat u altijd een plekje in de zon of in de schaduw heeft.

Begane grond: Binnenkomst in ruime hal met hoog plafond; toilet; meterkast; toegang tot de meer dan 8 meter diepe garage. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royaal opgezette woonkeuken met natuurstenen blad, kookeiland en diverse inbouwapparatuur waaronder een volautomatische koffiemachine. Het woongedeelte bevindt zich aan de achterkant en is voorzien van grote raampartijen met zicht op de tuin en de achtergelegen Bernisse.

1e verdieping: Overloop met veel lichtinval door de bovengelegen dakkoepels. De aan de voorzijde gesitueerde hoofdslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) is voorzien van een balkon over de gehele breedte. Aan de achterzijde bevinden zich nog 3 slaapkamers en een bergkast met opstelplaats wasmachine en combiketel.
De compleet uitgevoerde badkamer is voorzien van jacuzzi, stoomcabine, toilet en wastafel en staat garant voor een wellness ervaring.

De rondom de woning gelegen tuin is een fraaie combinatie van gras, beplantingen en zitgedeeltes met terras. Naast de woning bevindt zich een carport, verder meer dan voldoende parkeerplek op de ruime oprit.

Bijzonderheden:
- Fraaie ligging
- De buitenzijde is in 2019 voorzien van nieuw verfwerk
- 574 m2. Eigen grond
- 4/5 slaapkamers

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 550.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 550.000,- k.k.

Adres

Gooischelaan 36
3214 VS
ZUIDLAND


Woning

Woningsoort: villa
Bouwjaar: 2003
Inhoud: 685m3
Woonoppervlakte: 165m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij