Zijlstraat 30 - SPIJKENISSE


Ruim wonen in het centrum van Spijkenisse met zicht op de dorpskerk en de Boekenberg.
Deze woning is voorzien van 4 volledige woonetages, een loggia op het zonnige zuidwesten met zicht op het marktplein en een inpandige garage. Verder is er ook een mogelijkheid om op de begane grond een praktijk te vestigen.
Nu is deze ruimte in gebruik als woonkeuken.

Begane grond: Binnenkomst in hal met meterkast, toilet en toegang tot de aan de voorzijde gelegen woonkeuken. De keuken is voorzien van een hoekvormige keukenopstelling met natuurstenen blad en is uitgevoerd met inbouwapparatuur als vaatwasser, inductiekookplaat, combi magnetron/oven, koelkast en vriezer. Door de ruime opzet is er ook voldoende ruimte voor de eettafel. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een berging en de garage.

1e verdieping: Ruim opgezette woonkamer met schuifpui naar de loggia. De op de zonnige kant gelegen buitenruimte biedt een fraaie blik op de historische dorpskerk in combinatie met de hypermoderne bibliotheek.
Op de overloop van de woonetage bevindt zich een praktische kitchenette met opbergruimte, koelkast, water en een afvoer.

2e verdieping: Overloop; hoofdslaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde; 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde; de badkamer is voorzien van een 2e toilet, wastafelmeubel, kast en douchecabine.

3e verdieping: Open zolderruimte voorzien van 2 dakramen, hier heeft u de mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te realiseren waardoor er totaal 5 slaapkamers zouden ontstaan.

Bijzonderheden:

- Zeer ruime woning
- Midden in het centrum
- Loggia op het zuidwesten
- Inpandige garage

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 350.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Adres

Zijlstraat 30
3201 BP
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 2004
Inhoud: 475m3
Woonoppervlakte: 157m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij