Woonkreek 16 - SPIJKENISSE


Op loopafstand van scholen, speeltuin, Park Braband en winkels gelegen eengezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin op het Westen.

Begane grond: Hal, toilet, meterkast; woonkamer voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming.De open keuken aan de voorzijde is uitgevoerd met fornuis, voorzien van 6 pitten en grote oven, verder voorzien van koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

De onderhoudsarme achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van border, verder uitgevoerd met een extra houten berging.


1e Verdieping: Overloop; 1 slaapkamer aan de voorzijde, verder nog 2 slaapkamers aan de achterzijde beiden voorzien van rolluiken.
De fraaie badkamer is voorzien van douchecabine en ligbad, verder uitgevoerd met toilet en wastafelmeubel.

2e Verdieping: Overloop met CV ketel (bouwjaar 2020, eigendom); 4e slaapkamer met kastruimte in de schuine kap.

Bijzonderheden:

- 4 ruime slaapkamers
- Tuin op het Westen
- Nette badkamer
- CV uit 2020
- Kindvriendelijke buurt
- Begane grond met vloerverwarming

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Woonkreek 16
3206 GT
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1982
Inhoud: 360m3
Woonoppervlakte: 115m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij