Vlinderveen 2260 - SPIJKENISSE


Appartementencomplex met lift, gelegen op loopafstand van het park, winkelcentrum Waterland en uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
Het appartement op de 2e etage is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en uitgevoerd met een moderne keuken en badkamer.

Begane grond: Afgesloten entree met intercom en liftinstallatie.

2e verdieping: Eetkeuken met moderne keukenopstelling en toegang tot het 1e balkon (op het zuiden). De woonkamer is gelegen op de hoek en heeft daardoor lichtinval vanuit verschillende kanten. De slaapkamer geeft toegang tot een 2e balkon, gelegen op de ochtendzon. De moderne badkamer is voorzien van een luxe douchecabine met jetstreams welke ook als stoomcabine gebruikt kan worden, verder voorzien van een stortdouche en handdouche, daarnaast voorzien van een wastafelmeubel en opstelplaats voor een compacte wasmachine, een 2e wasmachine-aansluiting bevindt zich in de keuken. Het separaat toilet bevindt zich ter plaatse van de hal.

Bijzonderheden:

- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Nette keuken en badkamer
- Lift aanwezig, dus levensloopbestendig wonen.
- Nabij winkels en park
- Bijdrage Vereniging van eigenaren € 187,18 per maand (incl. voorschot stookkosten)

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 150.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Adres

Vlinderveen 2260
3205 EK
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1978
Inhoud: 190m3
Woonoppervlakte: 63m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 1

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij