Staringplantsoen 19D - SPIJKENISSE


Staringplantsoen 19-D Spijkenisse.

Fraai gelegen appartementencomplex op loopafstand van park en winkelcentrum, centraal gelegen nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse voorzieningen als zwembad, bioscoop en meubelboulevard.

Begane grond: Centrale hal, toegang tot de lift en bergingen.

4e Verdieping: Entree/hal, toegang tot de keuken aan de voorzijde voorzien van oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn doorgebroken tot 1 ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting. Naast de badkamer heeft u het separate toilet.
Aan de achterzijde treft u de woonkamer welke is voorzien van grote raampartijen.
Door de ligging op het Zuid/Westen komt er veel daglicht in zowel de woonkamer als de naastgelegen eetkamer. Het balkon is ook gelegen op het zonnige Zuid/Westen.

Bijzonderheden:

- Voormalig 4- kamerappartement
- Actieve VVE
- Balkon op het Zuid/Westen
- Fraaie ligging

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 175.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
: € 175.000,- k.k.

Adres

Staringplantsoen 19D
3202 XC
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1964
Inhoud: 225m3
Woonoppervlakte: 75m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 1

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij