Sperwerhoek 23 - SPIJKENISSE


Sperwerhoek 23 te Spijkenisse.

Zeer ruime en comfortabele hoekwoning met fraai aangebouwde woonkeuken, garage en royale tuin met sierbestrating en sfeervolle veranda, gelegen nabij centrum van Spijkenisse op 234 m2. eigen grond.

Indeling: Entree/hal met toilet; ruime woonkamer met lambrizering, laminaatvloer en kast; royale aangebouwde eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin, plavuizen vloer met vloer vloerverwarming en luxe L-vormige inbouwkeuken met Boretti fornuis, afzuigschouw en vaatwasser.

1e verdieping: Overloop met laminaatvloer en spachtelputzwanden; 1 (voorheen 2) slaapkamers met laminaatvloer en inloopkast; moderne, geheel verbouwde badkamer (2009) met geheel betegelde wanden, douche + cabine, vrijhangend toilet, badmeubel + wastafel en handdoekenradiator.

2e verdieping: Overloop met vaste kast en laminaatvloer; 2 slaapkamers en washok met plavuizen vloer, wastafel, aansluiting wasmachine + droger en combiketel (bouwjaar 2009).

Deze hoekwoning biedt zeer veel ruimte en woongenot en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen erf!

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 245.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

Adres

Sperwerhoek 23
3201 SK
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1979
Inhoud: 340m3
Woonoppervlakte: 130m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij