Spechtstraat 8 - SPIJKENISSE


In het centrum gelegen woning met tuin op het ZuidWesten, voorzien van geïsoleerde berging met water, afvoer en verwarming!

Begane grond: Hal, trapopgang, meterkast (vernieuwd) en toilet. De gezellige doorzonwoonkamer met houtkachel heeft veel lichtinval door de raampartijen aan voor- en achterzijde.
De moderne keuken is voorzien van een RVS fornuis met oven, vaatwasser en
koel-/vriescombinatie.

1e Verdieping: Overloop, wasruimte, bij zowel de hoofdslaapkamer als de badkamer is de vloer naar de 2e etage deels weggehaald. Door het plaatsen van dakramen in de schuine kap is er een unieke lichtinval en ruimtelijk effect ontstaan.
De ruime badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich een 2e slaapkamer.

2e Verdieping: Via vlizotrap bereikbare bergzolder.

In de achtertuin bevindt zich een stenen berging met pannendak, voorzien van zonnepanelen en volledig geïsoleerd en voorzien van eigen CV-ketel, vloerverwarming, water en afvoer. Deze ruimte kan eventueel dienst doen als kantoor/praktijkruimte


Bijzonderheden:

- Nabij centrum
- Tuin op het Zuid/Westen
- Geïsoleerde berging met eigen CV, vloerverwarming, water en elektra aansluiting, zonnepanelen. Voorzien van eigen meters
- Ruime moderne badkamer
- Unieke lichtinval op hoofdslaapkamer en badkamerdoor het aanpassen van de vloer op de 2e etage!


Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Spechtstraat 8
3201 VR
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1957
Inhoud: 250m3
Woonoppervlakte: 66m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij