Snoekenveen 1001 - SPIJKENISSE


Vrijstaande woning gelegen in een rustig groen villawijkje, op loopafstand van scholen, winkelcentrum en enkele fietsminuten van de polders!

De woning heeft 5 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond, verder is de woning voorzien van een eigen parkeerplaats en ruime garage van 30m².
Wanneer gewenst kunnen er eenvoudig 6 volwaardige slaapkamers gerealiseerd worden.

Begane grond: Binnenkomst in ruim opgezette centrale hal met separaat toilet en toegang tot de verschillende vertrekken.
Aan de voorzijde van de woning zijn de 2 slaapkamers gelegen, samen met de in 2017 geheel vernieuwde luxe badkamer welke is voorzien van een bad met whirlpool, douche en wastafelmeubel.
De ruime woonkamer is tuingericht, voorzien van een open haard en heeft een directe verbinding naar de zonnige tuin d.m.v. een schuifpui. De keuken is voorzien van een hoekvormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping: Grote overloop met dakraam, totaal 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 uitgevoerd met dakkapel. Er is een mogelijkheid en voldoende ruimte om 4 volwaardige slaapkamers of een badkamer te realiseren.

De rondom de woning gelegen tuin is een combinatie van terras en beplantingen, de ruime achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten.
Tot slot beschikt deze vrijstaande woning over een ruime garage en meerdere parkeerplaatsen op eigen grond.

Bijzonderheden:
- In een rustig villawijkje gelegen
- Tuin op het zuidwesten
- Eigen garage en oprit
- Moderne badkamer
- Nabij scholen, winkels en park
- 605 m² eigen grond
- Zonnepanelen via huurovereenkomst, optie tot koop

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 500.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 500.000,- k.k.

Adres

Snoekenveen 1001
3205 CL
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: bungalow
Bouwjaar: 1977
Inhoud: 588m3
Woonoppervlakte: 223m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij