Slakkenveen 325 - SPIJKENISSE


Een van de verborgen parels van Waterland!
In de groene en waterrijke wijk “Waterland” liggen enkele pareltjes verstopt: unieke woningen met een panoramisch uitzicht over de omgeving. Dit object is zo’n parel. De eigenzinnige indeling met unieke woonkamer en ruime tuin maken deze panoramawoning tot een bijzondere woonervaring.

Begane grond: Binnenkomst in de centraal gelegen hal met toilet, trapopgang en toegang tot de diverse vertrekken. In totaal bevinden zich hier 2 slaapkamers met een mogelijkheid voor 3 slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een ruime douche met stortdouche en jetstreams, wastafelmeubel en 2e toilet. De badkamer en het toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: Ruim opgezette woonkamer met ramen rondom welke voor een schitterend zich en veel zonlicht zorgen, vanuit de woonkamer is het rondom gelegen terras bereikbaar. De open keuken is voorzien van een gasfornuis met oven,6-pits kookplaat, Amerikaanse koelkast en vaatwasser. De gehele verdieping is voorzien van kunststof ramen en kozijnen.

2e verdieping: Uniek zitgedeelte/vide met zicht op de ondergelegen woonetage.
De achtergelegen tuin is georiënteerd op het westen, voorzien van een groot terras en grenst aan het water.

Bijzonderheden:

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
- Unieke panoramawoning!
- Ruime tuin op het westen
- Nette badkamer en keuken
- Rustige ligging in de buurt van scholen, speeltuin en winkelcentrum


Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Adres

Slakkenveen 325
3205 GK
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1978
Inhoud: 370m3
Woonoppervlakte: 140m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij