Slakkenveen 314 - SPIJKENISSE


Geen 13-in-1-dozijn woning!

Deze speels ingerichte 5-kamerwoning ligt aan een autovrij pad, op loopafstand van basisscholen, speeltuintjes en winkelcentrum Waterland.
De gevel aan de voorzijde is maar liefst 6,5 meter breed en loop taps toe naar de achterzijde. Door de brede voorgevel is er een grote tuin ontstaan, gelegen op het Westen waardoor u tot het einde van de dag van de zon kan genieten.
De woning is vergroot door een dakopbouw aan de voorzijde.

Begane grond: Binnenkomst in hal met meterkast en toilet; woonkamer aan de tuinzijde, open keuken aan de achterzijde van de woning. De woonkeuken is voorzien van koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat en RVS vaatwasser.

1e Verdieping: Overloop; badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. Totaal 3 slaapkamers, alledrie voorzien van een kunststof dakkapel met dubbel glas.

2e Verdieping: Overloop met wasmachine-aansluiting en CV ketel; 4e slaapkamer welke is vergroot door een dakopbouw, met kunststof kozijnen en dubbel glas.

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers
- Tuin op het Westen (Middagzon)
- Rustige omgeving
- 1e en 2e etage voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
- Speels ingedeelde woning

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 200.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 200.000,- k.k.

Adres

Slakkenveen 314
3205 GG
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1979
Inhoud: 350m3
Woonoppervlakte: 126m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij