Rembrandtstraat 64 - SPIJKENISSE


Aan het water gelegen 2/1 kapwoning met parkeerplaats, garage en tuin op het zuiden. Gelegen in een groene omgeving nabij winkelcentrum, scholen, uitvalswegen en het Hartelpark.

Begane grond: Entree/hal met meterkast en toilet.
Aan de voorzijde gesitueerde woonkeuken met doorloop naar de aan de achterzijde gelegen woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de tuin en de achtergelegen singel met vrede groenstroken. In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine, droger en combiketel. De garage is voorzien van elektra en verwarming.

1e verdieping: Overloop; voorheen 3 slaapkamers, thans een doorgebroken slaapkamer aan de achterzijde voorzien van loggia (inpandig balkon). De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:

- 2/1 kapwoning met parkeerplaats én garage
- Tuin op het zuiden, gelegen aan het water
- Nabij diverse voorzieningen, slechts enkele minuten vanaf de snelweg
- 2 percelen grond, totaal 255 m2. eigen grond.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 275.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Adres

Rembrandtstraat 64
3202 EV
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1963
Inhoud: 300m3
Woonoppervlakte: 97m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij