Reina Prinsen Geerligspad 18 - SPIJKENISSE


Heerlijke 2/1 kapwoning met garage en eigen parkeerplaats, grenzend aan een doodlopend autoluw plein.

Ideale ligging nabij scholen, winkelcentrum, polders en met goede openbaar vervoer verbindingen.
De woning is vergroot door middel van een opbouw op de 1e verdieping en een dakkapel op de 2e verdieping. De gehele buitenzijde is in 2020 voorzien van nieuw verfwerk.

Begane grond: Entree/hal; trapopgang; toilet; ruime U-vormige woonkamer met dubbele deuren naar de tuin, sfeervolle natuurstenen haard en open landelijke keuken aan de voorzijde. De keuken is uitgevoerd met een Boretti fornuis met dubbele oven, 4 gaspitten en een balkplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en afgewerkt met een natuurstenen blad.

1e verdieping: De 1e verdieping is vergroot door middel van een opbouw aan de achterzijde. Hierdoor is een zeer ruim opgezette badkamer ontstaan. De badkamer met wellness experience is voorzien van een douche/stoomcabine, jacuzzi onder de lichtkoepel, 2 wastafels en een 2e toilet. Verder treft u op deze verdieping 3 goede slaapkamers.

2e verdieping: Vergroot door middel van een kunststof dakkapel treft u hier de voorzolder en een ruime 4e slaapkamer met speelse raampartij in de voorgevel.

De autoluwe straat is doodlopend en wordt alleen door bewoners gebruikt. Naast uw eigen garage (bereikbaar vanuit de hal) kunt u ook nog parkeren op eigen grond.
De achtertuin biedt veel privacy en is uitgevoerd met tegelwerk, gras en beplanting.

Bijzonderheden:

- 2/1 kapwoning met garage én parkeerplaats
- Rustige ligging aan pleintje
- Vergroot door opbouw en dakkapel
- Ligging nabij winkels, scholen en openbaar vervoer

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 575.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 575.000,- k.k.

Adres

Reina Prinsen Geerligspad 18
3207 GN
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1991
Inhoud: 500m3
Woonoppervlakte: 168m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij