Ranonkelstraat 53 - SPIJKENISSE


Ranonkelstraat 53 te Spijkenisse.


Begane grond appartement op loopafstand van het centrum en het Hartelpark, nabij uitvalswegen en goed bereikbaar openbaar vervoer.

Indeling: Aan de achterzijde bevinden zich de 1e slaapkamer en de eetkamer, vanuit het eetgedeelte bereikt u de open keuken voorzien van keukenblok met inbouwapparatuur als koelkast, vaatwasser, 4-pits kookplaat en afzuigkap.
De tussenhal biedt toegang tot het toilet, bergkast met CV, meterkast en de badkamer met wastafel en inloopdouche. De hoofdslaapkamer en woonkamer bevinden zich aan de balkonzijde en zijn via de schuifpui bereikbaar.

Bijzonderheden:

- Voorzien van parkeerplaats en eigen berging.
- Ruim balkon aan de voorzijde
- Bijdrage VVE € 164,15 voor de woning en € 32,18 voor parkeerplaats
- Bouwkundig rapport aanwezig
- Projectnotaris van toepassing

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 242.500,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 242.500,- k.k.

Adres

Ranonkelstraat 53
3202 JV
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2010
Inhoud: 270m3
Woonoppervlakte: 94m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij