Pieter de Hooghstraat 29a - SPIJKENISSE


Tegen het park aan gelegen voormalig 4-kamerappartement met nette keuken, nette badkamer en centrale verwarming d.m.v. een CV ketel (eigendom).
Het appartement ligt nabij uitvalswegen, basisscholen, voortgezet onderwijs en winkelcentrum.

Begane grond: Brievenbussen, intercom en toegang tot de bergingen.

1e Verdieping: Hal met bergkast en toegang tot de nette keuken aan de voorzijde met apparatuur als vaatwasser, oven en gaskookplaat.
De woonkamer is aan de achterzijde doorgebroken waardoor de hoofdslaapkamer aan de voorzijde is behouden. Verder nog een 2e slaapkamer aan de achterzijde. Zowel de badkamer als het separaat toilet zijn keurig afgewerkt waardoor er niet geklust hoeft te worden.

Bijzonderheden:
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas
- Doorgebroken woonkamer
- Nette keuken, nette badkamer en vernieuwd toilet
- Centrale verwarming d.m.v. CV ketel (2015, eigendom)

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 175.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

Adres

Pieter de Hooghstraat 29a
3202 TW
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1960
Inhoud: 160m3
Woonoppervlakte: 55m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij