Petronella Brugsmastraat 12 - SPIJKENISSE


Fraai gelegen 2/1 kapwoning met garage in het gewilde Maaswijk, met vrij uitzicht aan de voorzijde en zonnige tuin op het zuiden.

Begane grond: Binnenkomst in hal met trapopgang, meterkast en toilet. De aan de achterzijde gelegen woonkamer is voorzien van dubbele deuren naar de zonnige tuin op het zuiden.
Vanuit de keuken aan de voorzijde heeft u zicht op het tegenover gelegen plantsoen met speeltuintje. De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, kookplaat en koel-/vriescombinatie.

1e verdieping: Overloop; 2 slaapkamers aan de achterzijde en een 3e slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: Open zolderruimte met combiketel en wasmachine-aansluiting. Mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer.

De achtertuin is voorzien van een zonneterras en beplantingen. De garage is voorzien van een elektrische deur, verder heeft u de mogelijkheid om te parkeren op uw eigen grond.

Bijzonderheden:

- 2/1 kapwoning met vrij uitzicht voor!
- Garage én eigen parkeerplaats
- Tuin op het zuiden
- Rustig wonen in een kindvriendelijke omgeving
- Winkelcentrum 500m, basisonderwijs 600m, middelbaar onderwijs ca. 2 km


Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 425.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

Adres

Petronella Brugsmastraat 12
3207 GR
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1996
Inhoud: 345m3
Woonoppervlakte: 138m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij