Ottersveen 210 - SPIJKENISSE


Heerlijk rustig gelegen eengezinswoning welke is vergroot door 2 dakkapellen én een uitbouw aan de achterzijde!
Deze kindvriendelijke wijk is voorzien van veel voetpaden, een park, meerdere basisscholen en een winkelcentrum op loopafstand.

Begane grond: Entree/hal; meterkast; vrijhangend toilet.
De woonkamer is vergroot door middel van een uitbouw met lichtkoepel.
De grote raampartijen en dubbele deuren aan de achterzijde zorgen voor veel lichttoetreding. Aan de voorzijde treft u de ruime open keuken met diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: Overloop; totaal 3 slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met stortdouche, handdouche en drain, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Deze verdieping is vergroot door een dakkapel voor en achter. Hierdoor zijn 2 volwaardige slaapkamers ontstaan.

De achtertuin is voorzien van onderhoudsvrij tegelwerk en een houten berging.

Bijzonderheden:
- Uitbouw achterzijde
- 2 dakkapellen
- Moderne badkamer
- Rustige ligging aan een voetpad
- Nabij scholen, park en winkelcentrum

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 279.900,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 279.900,- k.k.

Adres

Ottersveen 210
3205 VH
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1974
Inhoud: 420m3
Woonoppervlakte: 155m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij