Orchideestraat 6B - SPIJKENISSE


Orchideestraat 6b te Spijkenisse.

Centraal gelegen 3-kamer appartement nabij park en het centrum van Spijkenisse. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, voorzieningen als scholen, bioscoop en zwembad op loopafstand. Slechts enkele autominuten vanaf de snelweg.

Begane grond: Afgesloten entree met toegang tot de bergingen.

1e verdieping: Entree/hal; toilet; keuken met balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van apparatuur als magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en inductiekookplaat. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van tegelwerk in een lichte kleurstelling, douchecabine en wastafelmeubel. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en een 2e aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer en raampartijen tot aan het plafond.

Bijzonderheden:

- Rustige ligging nabij park
- Nette keuken en badkamer
- 3-kamer appartement op de 1e verdieping

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 150.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 150.000,- k.k.

Adres

Orchideestraat 6B
3202 HW
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1964
Inhoud: 125m3
Woonoppervlakte: 62m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij