Nieuwstraat 382 - SPIJKENISSE


Verscholen in de binnentuin van City Plaza, midden in het centrum van Spijkenisse mogen wij u dit niet alledaagse appartement aanbieden.
Het gemak van alle winkels binnen loopafstand, gecombineerd met een rustige ligging én een eigen parkeerplek in de parkeerkelder.

Begane grond: Binnenkomst in centrale hal met videofoon, lift en brievenbussen.

1e verdieping: Aankomst in de binnentuin, alleen toegankelijk voor bewoners, vanuit de binnentuin bereikt u het woontorentje met 2 toegangsdeuren voorzien van videofoon.

Woontoren: Op de onderste etage van de woontoren treft u dit speels ingedeelde appartement met 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. De 2 slaapkamers geven beiden toegang tot de badkamer met wastafel en douche.
Vanuit de woonkamer met open keuken is het balkon bereikbaar.

Bijzonderheden:

- Beschutte ligging in het centrum
- Inclusief parkeerplaats en berging
- Bouwkundig rapport aanwezig
- Projectnotaris
- Bijdrage VVE 141,31 per maand

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Adres

Nieuwstraat 382
3201 EG
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2004
Inhoud: 270m3
Woonoppervlakte: 104m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij