Menno ter Braakstraat 26a - SPIJKENISSE

Scherp geprijsd 3-kamer hoekappartement, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het laatste kozijn ter plaatse van het balkon zal door de vereniging van eigenaren vervangen worden. Het appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum, uitvalswegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Begane grond: Centrale entree met intercom en bergingen.

2e verdieping: Entree/hal; toegang tot de 1e slaapkamer aan de achterzijde. De woonkamer heeft veel daglichttoetreding, mede door het extra raam in de zijgevel. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en biedt toegang tot het balkon. De badkamer is uitgevoerd met douche en wastafel. De keukenruimte aan de voorzijde is voorzien van een boiler, wasmachine-aansluiting en keukenblok.

Bijzonderheden:
- Vrijwel geheel kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Vrije ligging op een hoek
- Gunstig geprijsd appartement
- Bijdrage vereniging van eigenaren € 126,26 per maand

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 125.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 125.000,- k.k.

Menno ter Braakstraat 26a
3202 VN