Maria Doorman-Kielstrastraat 10 - SPIJKENISSE


Wie wil er wonen in deze schitterend verbouwde hoekwoning met garage, betegelde tuin en rustige ligging in de “Maaswijk” op 150 m2 eigen grond.
De woning is compleet gerenoveerd en voorzien van nieuwe keuken, modern sanitair, volledig gestuct en geschilderd en uitgevoerd met fraaie visgraat PVC-vloer op de begane grond en op de verdieping laminaatvloeren.

Begane grond: Entree/hal met meterkast en toiletruimte met moderne tegelvloer en vrijhangend toilet. Ruime tuingerichte woonkamer met trapkast (unit vloerverwarming). Open keuken met splinternieuwe L-vormige zwarte inbouwkeuken met inductie kookplaat en BORA afzuiging, grote combi-oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een visgraat PVC-vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop; 3 ruime slaapkamers.
Luxe, compleet vernieuwde badkamer met inloopdouche uitgevoerd met stortdouche, vrijhangend toilet, handdoekenradiator en luxe badmeubel met grote ronde spiegel.
De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en luxe hoge plinten.

2e verdieping: Voorzolder met HR combiketel (2021) en separate wasruimte met mechanisch ventilatiesysteem (2021). Grote zolderkamer.
De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en luxe hoge plinten.

Algemeen:
- Schitterend verbouwde hoekwoning met garage;
- Luxe zwarte inbouwkeuken (2020);
- Compleet vernieuwd sanitair;
- Gehele woning nieuw gestuct en geschilderd;
- Begane grond PVC-vloer en verdieping laminaatvloeren;
- Schakelmateriaal en radiatoren gehele woning vernieuwd;
- Kortom een schitterende woning, met zeer veel luxe en comfort;
- Gelegen in een prettige woonomgeving.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 369.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 369.000,- k.k.

Adres

Maria Doorman-Kielstrastraat 10
3207 SB
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1990
Inhoud: 360m3
Woonoppervlakte: 120m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij