Margrietstraat 21 - SPIJKENISSE


Margrietstraat 21 te Spijkenisse.

Rustig gelegen eengezinswoning met in 2018 vernieuwde badkamer, 12 zonnepanelen, muurisolatie, dakkapel aan de achterzijde en geheel voorzien van rolluiken.
De woning ligt op loopafstand van het centrum, het park en diverse basisscholen. Binnen enkele autominuten bent u op de snelweg.

Begane grond: Entree/hal met vernieuwde meterkast en in 2018 geplaatst toilet; de woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een schuifpui; de hoek keuken is uitgevoerd met inbouwapparatuur als vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven en kookplaat.

1e verdieping: Overloop; de voormalige badkamer is nu in gebruik als wasruimte; de in 2018 geheel vernieuwde badkamer is voorzien van een stortdouche, wastafel en 2e toilet; in totaal heeft deze verdieping 3 slaapkamers, allen voorzien van rolluiken waarbij 1 slaapkamer toegang geeft tot het balkon aan de achterzijde.

2e verdieping: Overloop met combiketel (2017) en omvormer van de 12 zonnepanelen; 4e slaapkamer welke is vergroot door een dakkapel aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

- Nette keuken en badkamer
- 12 zonnepanelen (volledig eigendom)
- Muurisolatie (2017)
- Geheel voorzien van rolluiken
- Vergroot door middel van dakkapel
- Rustige ligging nabij voorzieningen

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Margrietstraat 21
3202 JM
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1963
Inhoud: 280m3
Woonoppervlakte: 104m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij