Magnoliastraat 27c - SPIJKENISSE


Keurig appartement, geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing, fraaie keuken en nette badkamer.
Dit voormalige 4-kamer appartement op de bovenste verdieping heeft een ruime doorzonwoonkamer en ligt enkele minuten van uitvalswegen, winkelcentrum en op loopafstand van het park.

Begane grond: Entree met intercom en toegang tot de bergingen op de begane grond.

4e verdieping: Binnenkomst in ruime hal; de keuken aan de voorzijde is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser en fraai SMEG fornuis met grote oven en 6 gaspitten. De woonkamer is doorgebroken waardoor er een grote woonruimte is ontstaan. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en ruimte voor de wasmachine. Omdat dit de grootste variant is aan de Magnoliastraat heeft u ook nog 2 slaapkamers waarvan 1 met een balkon.

Bijzonderheden:

- Bovenste verdieping, mooi uitzicht!
- Nette keuken en badkamer
- Kunststof kozijnen en dubbele beglazing
- Bij het park, uitvalswegen en winkelcentrum
- Bijdrage vereniging van eigenaren € 157,12 per maand

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 200.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 200.000,- k.k.

Adres

Magnoliastraat 27c
3202 BW
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1963
Inhoud: 210m3
Woonoppervlakte: 73m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij