Lisstraat 66 - SPIJKENISSE


Ruime 6 kamerwoning met uitbouw, dakkapel en een eigen parkeerplaats.
Gelegen op ruim perceel eigen grond van 318 m2. Op loopafstand van ’t Plateau en het centrum. Scholen, bioscoop en zwembad in de directe omgeving.
De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden.

Begane grond: Entree/hal; toilet; trapkast; meterkast; ruime lichte doorzonwoonkamer met een erker aan de voorzijde, een grote schuifpui in de achtergevel en een extra raam in de zijgevel. Verder is de woonkamer aanzienlijk vergroot door de garage bij het woongedeelte te betrekken. Hierdoor is er een woonkamer van meer dan 55 m2. ontstaan. Tevens beschikt de woning over een functionerende gashaard. De aan de achterzijde gesitueerde keuken is eenvoudig maar functioneel uitgevoerd en biedt veel kastruimte.

1e verdieping: Overloop; 3 ruime slaapkamers waarvan er 1 is voorzien van een balkon en wastafel. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, ligbad met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: Overloop; kamer met wastafel en nog een ruime slaapkamer met dakkapel en bergruimte in de kap.

De ruime achtertuin is voorzien van een groot terrasgedeelte op het zuiden. Aan de voorzijde gelegenheid tot parkeren op eigen grond.

Bijzonderheden:

- Zeer ruime woning, vergroot door uitbouw en dakkapel
- Groot perceel eigen grond
- Grotendeels voorzien van rolluiken
- Tuin op het zuiden
- Gevelrenovatie (2016)
- Schilderwerk buitenzijde (2019)

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 250.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Adres

Lisstraat 66
3202 JK
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1963
Inhoud: 385m3
Woonoppervlakte: 153m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij