Kastanjestraat 36 - SPIJKENISSE


Let op! Op één van de meest gewilde plekken in Spijkenisse is een goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met een extra woonlaag op zoek naar nieuwe eigenaren.
Deze ruime 7-kamer gezinswoning is gelegen in de geliefde buurt Groenewoud-Koop. Dit is een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen en groen.

Deze van oorsprong 5-kamer 2/1 kapwoning heeft een extra verdieping. Hierdoor heeft de woning naast een woonkamer en 4 slaapkamers nu 2 extra slaapkamers én een ruime was- en stookruimte. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar ruimte, rust en voorzieningen. Het huis ligt in een rustige wijk op loopafstand van een winkelcentrum, een (brede) school, praktijken van huisarts, tandarts en fysiotherapeut, diverse groenvoorzieningen, een metrostation en het stadscentrum. De rondweg naar de snelweg is ook goed bereikbaar. De achtertuin is georiënteerd op het zonnige zuiden. Tevens is er een ruime garage, voorzien van elektra, water en verwarming en riante bergmogelijkheden. De woning is gelegen op een hoek, waardoor er maar aan één kant buren zijn.

Begane grond: Entree/hal met toilet en spiltrap.
De woonkamer is voorzien van een echt hardhouten vloer, grote raampartijen en een sfeervolle open haard. De halfopen keuken aan de achterzijde is voorzien van een keukenblok in lichte kleurstelling en uitgevoerd met natuurstenen blad en diverse apparatuur.

1e verdieping: Ruime overloop met totaal 4 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: Het huis is voorzien van een extra woonlaag, waardoor er 2 extra slaapkamers en een was- stookruimte zijn gerealiseerd. De grote 5e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning. De 6e slaapkamer ligt aan de voorzijde. Verder bevindt zich op deze extra verdieping nog een ruime was-/stookruimte met een keukenblok en met aansluiting voor wasmachine en droger, combiketel en motor mechanische afzuiginstallatie.

Deze unieke ruime woning is voorzien van een voor-, achter- en zijtuin en heeft een eigen ruime garage.

Bijzonderheden:

- Vergroot door een extra verdieping (in totaal 6 slaapkamers)
- Rustig gelegen in een prettige buurt
- Tuin op de zonkant (zuiden)
- Altijd een parkeerplek in eigen ruime garage

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 350.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Adres

Kastanjestraat 36
3203 AP
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1966
Inhoud: 450m3
Woonoppervlakte: 160m2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij