Karperveen 276 - SPIJKENISSE


Open Huis 13 juni tussen 14:00 en 15:30!

Leuk gelegen betaalbare kluswoning op loopafstand van speeltuin, openbaar vervoer, scholen, winkelcentrum en park. De binnenzijde dient gemoderniseerd te worden.

Begane grond: Entree/hal; toiletruimte; meterkast; ruime woonkamer met spiltrap en open haard. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en kan naar eigen inzicht gemoderniseerd worden.

1e verdieping: Overloop; 3 slaapkamers; badkamer met ligbad, 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping: Overloop met c.v.-ketel + boiler; zolderkamer met dakraam en wastafel.

De achtertuin grenst aan een groenstrook met water.
De voorzijde is gelegen aan een rustig voetpad.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 169.900,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 169.900,- k.k.

Adres

Karperveen 276
3205 HH
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1979
Inhoud: 275m3
Woonoppervlakte: 90m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij