Jan Steenstraat 17a - SPIJKENISSE


4-kamer hoekappartement op de 2e etage gelegen op loopafstand van het park, nabij uitvalswegen en winkelcentrum ’t Plateau.

Begane grond: Belpaneel, brievenbussen; toegang tot de bergingen.

2e Verdieping: Hal; keukenruimte met geiser (eigendom); kookplaat, afzuigkap en losse apparatuur als vaatwasser en koel-/vriescombinatie.
De woonkamer heeft een raampartij op het Zuid/Westen en een extra raam in de zijgevel. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer met toegang tot het balkon en screen. De badkamer is voorzien van tegelvloer en wanden, uitgevoerd met douche, wasmachine aansluiting en droger. Het separate toilet is modern betegeld en voorzien van vrijhangend closet. Aan de achterzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Grote type (4- kamers)
- Cv door middel van moederhaard
- Bijdrage Vereniging van eigenaren € 117,36 per maand
- Hoekappartement met extra zijraam
- Nabij uitvalswegen en Hartelpark

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 125.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 125.000,- k.k.

Adres

Jan Steenstraat 17a
3202 ED
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1961
Inhoud: 165m3
Woonoppervlakte: 60m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij