Jan Steenstraat 11 - SPIJKENISSE


4-kamer appartement op de 1e verdieping.
Gelegen op loopafstand van park, winkelcentrum en uitvalswegen.

1e verdieping: Entree/hal met toegang tot de keuken aan de voorzijde voorzien van oven, kookplaat, geiser en wasmachine-aansluiting.
De woonkamer is gelegen aan de zonnige zuidwest kant. Aan de voorzijde heeft u een slaapkamer met balkon; de betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en stortdouche. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde. Verder is de woning voorzien van een separaat toilet.

Bijzonderheden:

- Centrale ligging nabij park en uitvalswegen
- Winkelcentrum op loopafstand
- 4-kamer variant

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 165.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 165.000,- k.k.

Adres

Jan Steenstraat 11
3202 ED
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 1961
Inhoud: 165m3
Woonoppervlakte: 60m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij