Jan Campertkade 1 - SPIJKENISSE


Nabij het centrum, naast het oude gemeentehuis gelegen drive-in woning van het grootste type, uitgevoerd met moderne keuken en badkamer.
Maar liefst 160 m² woongenot op loopafstand van het centrum, scholen en uitvalswegen!

Begane grond: Binnenkomst in betegelde hal met meterkast, toegang tot de inpandige garage met kanteldeur.
Aan de achterzijde bevindt zich een hobby/studeerkamer met deur naar de achtertuin.
De besloten achtertuin is voorzien van houten vlonders, tegelwerk en borders met beplantingen. De inpandige berging is via de achtertuin bereikbaar.

1e Verdieping: Overloop met toiletruimte; ruime doorzonwoonkamer met wanden voorzien van stucwerk, fraaie laminaatvloer en veel lichtinval door de raampartijen aan de voor- en achterzijde.
De fraaie open keuken is door de opstelling enerzijds voorzien van veel kastruimte en anderzijds uitgevoerd met vaatwasser, 5-pits fornuis, oven, magnetron en koelkast.

2e Verdieping: Overloop met 3 ruime slaapkamers waarvan 2 aan de voorzijde.
De badkamer is voorzien van tegelwerk in een lichte kleurstelling en uitgevoerd met toilet, wastafelmeubel, radiator en douche.

3e Verdieping: Ruime L-vormige overloop met CV, ventilatie unit en aansluitingen voor wasmachine en droger; 4e ruime zolderkamer met kunststof Velux-dakraam.

Bijzonderheden

- Rustige ligging in doodlopende straat nabij het centrum
- Maar liefst 4 lagen woonplezier!
- Grootste woningtype
- Moderne keuken en badkamer
- Inpandige garage

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 339.500,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 339.500,- k.k.

Adres

Jan Campertkade 1
3201 AE
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 2006
Inhoud: 550m3
Woonoppervlakte: 160m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij