Groene Kruisweg 3 - SPIJKENISSE


Groene Kruisweg 3 te Spijkenisse.

Karakteristieke, vrijstaande jaren ’30 woning nabij winkelcentrum en uitvalswegen.
Deze centraal gelegen woning heeft nog diverse kenmerken van een echte jaren ’30 woning zoals knipvoegen, muurankers, een erkertje en een flink perceel eigen grond van 636 m2.
De binnenzijde kan de toekomstige koper geheel naar eigen wens renoveren. Bij het vaststellen van de vraagprijs is hier rekening mee gehouden.

Begane grond: Binnenkomst in hal met trapopgang, doorloop naar de keukenruimte met keukenblok en kelder. Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar, de woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een erker.
Verder zijn er raampartijen in de zij- en achtergevel.
Aan de achterzijde t.p.v. de uitbouw bevindt zich de bijkeuken met wasmachine-aansluiting, het toilet en de wasruimte met lavet; hierachter een schuur met daarin een HR combiketel.

1e verdieping: Overloop met bergkast; 2 slaapkamers aan de voorzijde; 3e slaapkamer aan de achterzijde.
De 2e badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping: Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met een nokhoogte van 2,61m. Mogelijkheid om een derde woonetage te realiseren.

Bijzonderheden:

- Vrijstaande woning uit de jaren ‘30
- Karakteristieke details, geen massabouw
- Perceel van 636 m2., volledig eigendom
- Nabij buurtwinkelcentrum, uitvalswegen, scholen, bioscoop en het centrum van Spijkenisse

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 450.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Vraagprijs: € 450.000,- k.k.

Adres

Groene Kruisweg 3
3202 ST
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: herenhuis
Bouwjaar: 1930
Inhoud: 370m3
Woonoppervlakte: 109m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij