Goudenregenplein 210 - SPIJKENISSE


Goudenregenplein 210 te Spijkenisse.

Centraal gelegen 3-kamer appartement met lift op de 7e verdieping.
Op loopafstand van metrostation en het centrum ligt dit appartement met uitzicht over Spijkenisse en het naastgelegen park. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, geheel geïsoleerd en een c.v.-ketel uit 2020.

Begane grond: Entree met videofoon en toegang tot de liften.

7e verdieping: Binnenkomst in de hal; 2 slaapkamers aan de koele noordzijde waarbij 1 van de slaapkamers is vergroot door middel van het bijtrekken van de berging.
De badkamer is uitgevoerd met douche, toilet en wastafelmeubel. Een 2e separaat toilet bevindt zich in de hal. De speels verspringende woonkamer heeft veel lichtinval vanuit de diverse raampartijen.
Dit appartement is gelegen op de hoek met uitzicht over het groene park.
De open keukenruimte is voorzien van o.a. oven, kookplaat, afzuigkap, vriezer en vaatwasser. Op het balkon kunt u heerlijk genieten van de opkomende zon. De 7e verdieping biedt een fraai uitzicht over de omliggende gebieden.

De woning heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Verder heeft u 2 stallingsplaatsen in de gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging.

Bijzonderheden:

- Ligging nabij centrum en metrostation
- Ligging aan parkzijde
- Fraai uitzicht vanaf de 7e verdieping
- C.v.-ketel uit 2020
- Eigen parkeerplaats in de kelder
- Bijdrage vereniging van eigenaren € 169,24 per maand

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 239.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
: € 239.000,- k.k.

Adres

Goudenregenplein 210
3203 BN
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort:
Bouwjaar: 2001
Inhoud: 230m3
Woonoppervlakte: 87m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij