Gerard Doustraat 7 - SPIJKENISSE


Onderhoudsvrije eengezinswoning met kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Voorzien van moderne keuken, nette badkamer en zonnige tuin op de zuidkant.

Begane grond: Entree/hal met meterkast (vernieuwd) en toiletruimte: woonkamer met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde; doorgebroken keuken voorzien van hoogglans keukenblok met natuurstenen blad en diverse inbouwapparatuur.
De tuin aan de achterzijde heeft een goede ligging op de zon en is voorzien van tegelterras, beplanting en een stenen berging.

1e verdieping: Overloop; 2 slaapkamers aan de achterzijde, waarvan 1 met balkon; de 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde; de badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via vlizotrap te bereiken bergzolder met combiketel (lease); deze verdieping kan in de toekomst vergroot worden door middel van een dakopbouw of dakkapel.

Bijzonderheden:

- Tuin op het zuiden
- Kunststof kozijnen en gevelbeplating, dubbele beglazing
- Nette keuken en badkamer
- Vrij uitzicht aan de voorzijde

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 215.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

Adres

Gerard Doustraat 7
3202 TJ
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1960
Inhoud: 280m3
Woonoppervlakte: 82m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij