Gerard Doustraat 37 - SPIJKENISSE


Nabij het Hartelpark gelegen eengezinswoning met grotendeels kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Voorzien van een nette keuken, badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping. De woning ligt op loopafstand van scholen, het winkelcentrum en slechts enkele autominuten vanaf de snelweg.
De achtertuin is georiënteerd op het zuidwesten.

Begane grond: Entree/hal met meterkast en toilet; doorzonwoonkamer met raampartijen tot aan het plafond; de moderne keuken aan de achterzijde is voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap; de aluminium serre aan de achterzijde biedt in het vroege voorjaar of late najaar veel comfort en is de ideale combinatie van binnen- en buitenruimte.

1e verdieping: Totaal 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot het balkon aan de achterzijde; de moderne badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche en wastafel.

2e verdieping: Overloop; toegang tot de 4e slaapkamer uitgevoerd met dakraam.

De op het zuidwesten gelegen achtertuin is bereikbaar via een achterpad en heeft een vergrootte stenen berging.

Bijzonderheden:

- Moderne keuken
- Nette badkamer
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Tuin op het zuidwesten
- Centrale ligging

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Gerard Doustraat 37
3202 TJ
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1959
Inhoud: 340m3
Woonoppervlakte: 115m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij