Etty Hillesumstraat 2 - SPIJKENISSE


Gunstig gelegen hoekwoning met eigen parkeerplaats, moderne keuken, fraaie badkamer en achtertuin op de middagzon.

Begane grond: Entree/hal; tochtportaal met meterkast; toegang tot voormalige garage, thans berging en opstelplaats wasmachine en droger.
Ruime moderne keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime woonkamer over de gehele breedte van de woning. De dubbele deuren geven toegang tot de ruime, onderhoudsvrije achtertuin op het westen. Via de tussenhal met toilet bereikt u de 1e verdieping.

1e verdieping: Overloop; 2 slaapkamers aan de voorzijde, beiden voorzien van rolluiken; 3e slaapkamer aan de achterzijde. De moderne badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel en 2e toilet.

2e verdieping: Open zolderruimte met opstelplaats combiketel en motor mechanische afzuiginstallatie. Mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Geliefd gedeelte van Maaswijk, winkels en scholen op loopafstand
- Eigen parkeerplaats
- Moderne keuken
- Fraaie badkamer
- Tuin op de middagzon
- Deels voorzien van rolluiken

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 325.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Adres

Etty Hillesumstraat 2
3207 GE
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1991
Inhoud: 425m3
Woonoppervlakte: 116m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij