De Olmen 36 - SPIJKENISSE


Rustig gelegen 2/1- kapwoning met ruime garage voorzien van zadeldak, extra parkeerplaats op de oprit een zonnige achtertuin op het Westen en gelegen op loopafstand van winkels, scholen en metrostation.
Dit huis koopt u vanwege de ruimte, ligging en de mogelijkheden.

Begane grond: Hal met toilet en trapopgang; ruime woonkamer met grote raampartijen en sfeervolle open haard. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken, vanuit de woonkamer is de ruim 8 meter diepe garage met puntdak toegankelijk.

1e Verdieping: Overloop met totaal 3 ruime slaapkamers. De vergrote badkamer is uitgevoerd met douche, ligbad, toilet, bidet en wastafel.

2e Verdieping: Zolderetage met 2 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel. Verder stookruimte met opstelplaats CV.

De voor- en achtertuin zijn een combinatie van beplanting en bestrating waarbij de oprit aan de voorzijde parkeerplaats biedt op eigen grond.
De achtertuin is georiënteerd op het westen.

Bijzonderheden:
- Ruime 2/1- kapwoning
- Gunstige ligging ten opzichten van metro, winkels en scholen.
- Tuin op het Westen
- Met garage en oprit
- Achtertuin deels huurgrond gemeente Nissewaard

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 300.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs: € 300.000,- k.k.

Adres

De Olmen 36
3203 AD
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1972
Inhoud: 425m3
Woonoppervlakte: 124m2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij