Beverveen 526 - SPIJKENISSE


Aan de rand van Waterland gelegen betaalbare woning met een groenstrook en waterpartij aan de voorzijde. De woning is voorzien van een diepe achtertuin en heeft de mogelijkheid tot het bijkopen van een garage á € 25.000,-- k.k.
De koper van deze woning heeft de eerste optie op de garage.

Begane grond: Binnenkomst in de hal met garderobe en toilet; doorzonkamer met grote raampartijen en een open keuken voorzien van eiken keukenblok.

1e verdieping: Overloop; doorgebroken slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers); 2e slaapkamer aan de voorzijde; de badkamer is voorzien van tegelwerk in een lichte kleurstelling en uitgevoerd met douche, 2e toilet, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting; de gehele 1e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

2e verdieping: Open zolderruimte met Velux dakraam en de mogelijkheid om een volledige extra slaapkamer te realiseren. Opstelplaats c.v.-ketel.

Bijzonderheden:

- Gunstige ligging nabij metro, scholen en winkelcentrum
- Groenstrook, waterpartij en ruime parkeermogelijkheden aan de voorzijde
- Diepe achtertuin met vrijstaande berging voorzien van elektra
- Achtertuin bereikbaar via achterpad
- Mogelijkheid tot bijkopen garage á € 25.000,-- k.k.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Status: Verkocht
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Adres

Beverveen 526
3205 AR
SPIJKENISSE


Woning

Woningsoort: eengezinswoning
Bouwjaar: 1975
Inhoud: 320m3
Woonoppervlakte: 109m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3

Ik sta voor u klaar

Makelaar

Bel mij Mail mij